Erhan Vergili Sarıyer'de 500 Öğrenciye Okul Çantası Dağıttı

Gelecek Partisi Sarıyer'de 500 Öğrenciye Okul Çantası Dağıttı

Gelecek Partisi Sarıyer'de 500 Öğrenciye Okul Çantası Dağıttı

Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Seçimi tarafından Sarıyer genelindeki ihtiyaç sahibi 500 ilkokul çocuğuna okul çantası ve kırtasiye malzemeleri dağıtıldı. Bu yetenek 350 aile ve öğrenebilen Öğrenci Seçimi binasında misafir edildi.

Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Seçimi tarafından Sarıyer genelindeki ihtiyaç sahibi 500 ilkokul çocuğuna okul çantası ve kırtasiye malzemeleri dağıtıldı. Bu yetenek 350 aile ve öğrenebilen Öğrenci Seçimi binasında misafir edildi.

İlçe Başkanı Erhan Vergili idaresinde gerçekleştirilen faaliyetlerle rutin olarak söz ettiren Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı, bu kez miniklerin kalbine dokundu.

Miniklerin yüzünü güldürdüler

Okulların açılmasına sayılı günler kala özellikle ihtiyaç sahibi paketleri okul çantası ve kırtasiye malzemelerini nasıl alacaklarını kara kara düşünürken, Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Erhan Vergili ve yönetim kurulu üyeleri, hayırsever iş insanlarının da katkılarıyla Sarıyer'deki okullardai mutlu etti.

Vatandaşların buluşmasındaki sorunlar ve kesintiler görülürler

Gelecek Partisi, 25 Temmuz tarihinde sosyal medya hesaplarından yaptığı duyuru üzerine yardım için bilinçli aileyi İlçe Başkanlığında misafir etti. Vatandaşlar ile uzun uzun sohbet eden İlçe Başkanı Erhan Vergili, yapılan çalışmalar hakkında Sarıyerlilere ait bilgilerin saklanması, kayıtların saklanması ve saklanması dinlendi.

"Sarıyer'in geleceği emin ellerde"

Partinin Genel Başkan Yardımcıları Abdullah Başçı, Sema Silkin Ün, Mustafa Mente ve Habibe Çiftçioğlu, çanta ve kırtasiye malzemelerinin faaliyetinin yanı sıra vatandaş buluşmasına katıldı. İlçe Başkanı Erhan Vergili'nin kazançlarının elde edildiğini söyleyen genel başkan yardımcıları, Gelecek Partisi'nin Sarıyer'de emin ellerde olduğunu vurguladılar. Ayrıca Genel Başkan Ahmet Davutoğlu etkinliğe görüntülü katılırken, eşi Sare Davutoğlu da görüntülü mesaj ile ailelere hitap etti.

"Bize gönülden zorunlu olmak lazım"

Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Erhan Vergili, "Ülke olarak güncellenen bu zor günlerden yardımlaşma ve dayanışma sayesinde çıkabileceğimizi düşünüyorum. Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı olarak okulların açılmasına günler sayılı kala ilkokullar halinde çanta ve kırtasiye malzeme desteğinde bulunduk. Bunu da farklı siyasi partilere gönül veren hayırsever iş insanlarının katkılarıyla yaptık. Bu süreç 350 aile ve özet öğrencimizle bir araya geldik. Ama burada çok kritik bir durum var. Gelecek Partisi olarak biz bu desteği gönülden yapıyoruz ve partiye üyelik şartları aramıyoruz. Partinin ve kadrolarının farkı budur.Biz siyaseti makamı, mevkii için değil, vatandaşımızın kalbine dokunmak için yapıyoruz.Bize kağıt üzerine kayıt olmak değil, gönülden katılmak gerekiyor.Biz bu şiar ile yol yürüyoruz" diye konuştu.